Πνευματικά Δικαιώματα
Αρχική / Περιοδικό / Πνευματικά Δικαιώματα

Πνευματικά Δικαιώματα

Πνευματικά Δικαιώματα

Οι συγγραφείς που δημοσιεύουν εργασίες τους στο παρόν επιστημονικό περιοδικό συμφωνούν με τους ακόλουθους όρους:

Α. οι συγγραφείς διατηρούν τα Πνευματικά Δικαιώματα και χορηγούν στο περιοδικό το δικαίωμα της πρώτης δημοσίευσης ενώ ταυτόχρονα τα πνευματικά δικαιώματα της εργασίας προστατεύονται σύμφωνα με την Creative Commons Attribution License που επιτρέπει σε τρίτους – αποδέκτες της άδειας να χρησιμοποιούν την εργασία όπως θέλουν με την προϋπόθεση της διατήρησης των διατυπώσεων που προβλέπονται στην άδεια σχετικά με την αναφορά στον αρχικό δημιουργό και την αρχική δημοσίευση σε αυτό το περιοδικό.

Β. Το περιοδικό επιτρέπει και ενθαρρύνει τους συγγραφείς να καταθέτουν τις εργασίες τους μέσω διαδικτύου (π.χ. σε ένα ακαδημαϊκό καταθετήριο ή στις προσωπικές τους ιστοσελίδες) πριν και μετά από τις διαδικασίες της δημοσίευσης, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραγωγική ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων, διάδοση των παραγόμενων ερευνητικών προβληματισμών, αρκεί να γίνεται ταυτόχρονα η παραπομπή στη δημοσίευση.

Γ. Οι υπογράφοντες συγγραφείς δηλώνουν ότι το άρθρο είναι πρωτότυπο, δεν έχει υποβληθεί για δημοσίευση σε άλλο περιοδικό και δεν έχει δημοσιευθεί σε άλλο περιοδικό. Επίσης δηλώνουν ότι η έρευνά τους είναι σύμφωνη με «the Helsinki Declaration and the International Principles governing research.»

Ονοματεπώνυμο και Υπογραφές συγγραφέων:

_____________________________________________

_____________________________________________

_____________________________________________

_____________________________________________

Περιοδικό "Γυναίκα και Άθληση"

Υποβάλετε τώρα το άρθρο σας στο μοναδικό επιστημονικό περιοδικό για τον αθλητισμό και τη γυναίκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχετικά με εμάς

Η ΠΕΠΓΑΣ είναι η Πανελλήνια Ένωση Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Είναι μία επιστημονική ένωση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από περισσότερες από 250 γυναίκες - μέλη.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα θέματα της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπόρ. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

ΠΕΠΓΑΣ

Βασιλέως Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, γραφείο 5, 54624

6980 050 661

info@pepgas.gr

www.pepgas.gr