ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αρχική / Νέα / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΡ.ΠΡΩΤ. 128                                                                                                                 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  25/01/2023

Προς: Μέλη Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ.

Θέμα: Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Μελών Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ. 

 

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση λόγω μη ύπαρξης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές, αποφασίστηκε η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 29η Ιανουαρίου 2023 ημέρα Κυριακή, στο γραφείο της Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ. (Βασ. Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη). Έπειτα από επικοινωνία με τα μέλη η  γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και ο σύνδεσμος θα δημοσιευθεί μισή ώρα πριν την έναρξη στα e-mail των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα:

  1. Εκλογή  Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  2. Βιωσιμότητα Συλλόγου 
  3. Λοιπά θέματα

Σε περίπτωση που δεν θα εξασφαλιστεί απαρτία η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα 29/01/2023 και ώρα 20:30 μ.μ. διαδικτυακά. Δεν θα σταλούν άλλες προσκλήσεις.

Περιοδικό "Γυναίκα και Άθληση"

Υποβάλετε τώρα το άρθρο σας στο μοναδικό επιστημονικό περιοδικό για τον αθλητισμό και τη γυναίκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχετικά με εμάς

Η ΠΕΠΓΑΣ είναι η Πανελλήνια Ένωση Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Είναι μία επιστημονική ένωση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από περισσότερες από 250 γυναίκες - μέλη.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα θέματα της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπόρ. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

ΠΕΠΓΑΣ

Βασιλέως Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, γραφείο 5, 54624

6980 050 661

info@pepgas.gr

www.pepgas.gr