Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου ΔΙΟΝΥΣΟΣ, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα τους χορούς Χασάπικο και Ζεϊμπέκικο. Ευχαριστούμε πολύ τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. κ. Λυκεσά Γιώργο που μας μύησε στην τέχνη των χορών αυτών, συνδυάζοντας ιστορικά, καλλιτεχνικά και τεχνικά στοιχεία.
Βιωματικό σεμινάριο "Η τέχνη του Χασάπικου και Ζεϊμπέκικου χορού" 17/1/2016
Περιοδικό "Γυναίκα και Άθληση"
Υποβάλετε τώρα το άρθρο σας στο μοναδικό επιστημονικό περιοδικό για τον αθλητισμό και τη γυναίκα
Σχετικά με εμάς
Η ΠΕΠΓΑΣ είναι η Πανελλήνια Ένωση Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Είναι μία επιστημονική ένωση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από περισσότερες από 250 γυναίκες - μέλη.
Newsletter
Newsletters
Μείνετε ενημερωμένοι για τα θέματα της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπόρ. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.
Επικοινωνία
ΠΕΠΓΑΣ
Βασιλέως Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, γραφείο 5, 54624
6980 050 661
info@pepgas.gr
www.pepgas.gr