ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 14/04/2024
Αρχική / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 14/04/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 14/04/2024

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της ΠΕΠΓΑΣ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:
 
Με την παρουσία παλιών και νέων οικονομικά τακτοποιημένων μελών της ΠΕΠΓΑΣ σε απαρτία και του δικηγόρου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντινίδη Ιωάννη,
πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη στις 14/04/24, ημέρα Κυριακή και ώρα 5.30μμ. η Γενική Συνέλευση της Ένωσης, με σκοπό την (εξ αναβολής) διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Λόγω μη επάρκειας υποψηφιοτήτων για εκλογές, και προκειμένου να μην οδηγηθεί σε κυρώσεις και πιθανή διάλυση, αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση προσωρινού επταμελούς Διοικητικού συμβουλίου με σκοπό την επανασύνδεση και ενίσχυση των μελών της Ένωσης για την διενέργεια εκλογών -κατά προσέγγιση- τον Ιούνιο του 2024.
 
Με πρωτοβουλία ομάδας των ιδρυτικών μελών της ΠΕΠΓΑΣ, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του σκοπού και των στόχων της Ένωσης, επιστημονικών, κοινωνικών, ακαδημαϊκών κλπ. και κατά πόσον οι σημερινές συνθήκες στον αθλητισμό δικαιολογούν την ύπαρξη της ΠΕΠΓΑΣ ως Πανελλήνια Ένωση τόσο στην χώρα μας, όσο και αναμεταξύ των δεκάδων διεθνών οργανώσεων και φορέων που εκπροσωπούν την Γυναίκα και την Άθληση.
 
Η συζήτηση έγινε σε ενωτικό και φιλικό κλίμα, παρουσία των μελών του απερχόμενου ΔΣ, μετά τον απολογισμό και την ολοκλήρωση του διαχειριστικού και οικονομικού έλεγχου πεπραγμένων των ετών 2022 και 2023.
 
Με την προτροπή του δικηγόρου κ. Κωνσταντινίδη, συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα διαδικτυακών εκλογών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
 
Θερμές ευχαριστίες στο μέλος μας, κ. Κούλα Γιαννακίδου, τέως Γ.Γ. Αθλητισμού και νυν αντιδήμαρχο Νεολαίας, Εθελοντισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης για την διαρκή υποστηρικτική παρουσία της στην Γ.Σ. και την παραχώρηση της αίθουσας νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης στην ΠΕΠΓΑΣ.
 
Για την Γ.Σ.
Πρόεδρος:κ. Ελένη Γλυνιά
Πρακτικογράφος: κ. Ελένη Ζέτου, ιδρυτικό μέλος ΠΕΠΓΑΣ
Το προσωρινό Δ.Σ. με ένα αναπληρωματικό μέλος απαρτίζουν οι κκ:
1)Ελένη Ζέτου, καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ
2)Ουρανία Ματσούκα, καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ
3)Όλγα Καραγιάννη, ΚΦΑ MSc, ιδρυτικό μέλος ΠΕΠΓΑΣ
4)Ελένη Γλυνιά ΕΕΠ ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ
5)Άννα Καρακόλη- Μπρόζου, ΚΦΑ MSc
6)Μαριάννα Φυργαδιώτη, ΚΦΑ MSc
7)Μαρίνα Ποζίδου, ΚΦΑ MSc
8)Δώρα Ξενιδάκη, ΚΦΑ MSc
Ημερομηνία: Κυριακή, 14 Aπριλίου 2024 'Ανοιχτή κάλπη: 18:30 έως 20:00 Τοποθεσία: Δημαρχείο Θεσσαλονίκης Θα υπάρξει ενημέρωση για αίθουσα ή για τυχόν αλλαγή.   Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα πρέπει να έχει γίνει έως και την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 με την ηλεκτρονική αποστολή ενός σύντομου βιογραφικού (5-6 σειρές) και μιας φωτογραφίας στο email: pepgas@yahoo.com
ΑΡ.ΠΡΩΤ. 131 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/03/2024 Προς: Μέλη Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ. Θέμα: Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης Μελών Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ. Η προσωρινή διοίκηση της Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ. αποφάσισε τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης την 14η Απριλίου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα: 1.Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης 2.Εκλογή δύο τακτικών μελών Εφορευτικής Επιτροπής και αναπληρωματικών αυτών.
ΑΡ.ΠΡΩΤ. 129                                                                                                                 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  12/02/2023 Προς: Μέλη Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ. Θέμα: Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Μελών Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ.   
  Ημερομηνία: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 'Ωρα: 11:30 Τοποθεσία: Γραφείο Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ., Βασ. Ηρακλείου 37-39   Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα πρέπει να έχει γίνει έως και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 με την ηλεκτρονική αποστολή ενός σύντομου βιογραφικού (5-6 σειρές) και μιας φωτογραφίας στο email: pepgas@yahoo.com
ΑΡ.ΠΡΩΤ. 128                                                                                                                 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  25/01/2023 Προς: Μέλη Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ. Θέμα: Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Μελών Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ.   
Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023, μόνο με την ηλεκτρονική αποστολή ενός σύντομου βιογραφικού (5-6 σειρές) και μιας φωτογραφίας στο email: pepgas@yahoo.com    

Σελίδες

Περιοδικό "Γυναίκα και Άθληση"

Υποβάλετε τώρα το άρθρο σας στο μοναδικό επιστημονικό περιοδικό για τον αθλητισμό και τη γυναίκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχετικά με εμάς

Η ΠΕΠΓΑΣ είναι η Πανελλήνια Ένωση Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Είναι μία επιστημονική ένωση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από περισσότερες από 250 γυναίκες - μέλη.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα θέματα της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπόρ. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

ΠΕΠΓΑΣ

Βασιλέως Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, γραφείο 5, 54624

6980 050 661

info@pepgas.gr

www.pepgas.gr